Paintball

Hyökkäykseen!

Paintball on joukkuepeli, jossa ammutaan merkkaimella värikuulia. Pelissä pelaa yleensä kaksi joukkuetta vastakkain yrittäen eliminoida vastustajan pelaajat merkkaamalla heidät värikuulan osumalla. Pelissä voi olla erilaisia tehtäviä, kuten etsiä lippu pelikentältä ja toimittaa se oman joukkueen kotipesään. Selviytyäkseen voittajina pelaajien tulisi toimia yhtenäisenä joukkueena.

Paintball eli värikuulapeli tarjoaa ikimuistoisen tiimielämyksen kaikenlaisille ryhmille. Värikuulasota sopii hyvin polttareiden, synttäreiden tai vaikkapa työpaikan liikuntapäivän tapahtumaksi. Meiltä voit varata ohjatun pelitapahtuman tai vuokrata varusteet ryhmällesi omatoimiseen pelailuun.

Ohjatut paintball-pelit Mikkelin Karkialammella

Järjestämme ohjattuja paintball-pelejä Mikkelin Karkialammen alueella sijaitsevalla kentällä. Pelikenttämme on rakennettu rajatulle metsäpohjalle, jota on täydennetty lisäesteillä. Pelikentällä voidaan järjestää pelejä lähes ympärivuotisesti.

Kentän yhteydessä on taukoalue, jossa pelitapahtuman aikana on mahdollista paistaa makkarat ja nauttia virvokkeita. Paintball-kenttämme läheisyydessä sijaitsee lisäksi kokous-, sauna- ja majoituspalveluja tarjoava Army Hostel.

Osallistujien tulisi varustautua pelitapahtumaan säänmukaisella ulkovaatetuksella. Viileämmillä keleillä suosittelemme käyttämään hanskoja sekä pipoa tai huivia.

Kestoltaan kahden tunnin paintball-pelien hinta on 30 € / henkilö. Kysy tarjous yli 10 hengen ryhmille. Koululaisryhmät ja muut junioriryhmät kysykää tarjousta.

Hintaan sisältyy suojahaalari ja kasvoja suojaava maski sekä välineiden käyttöopastus. Värikuulat veloitamme kulutuksen mukaan. Värikuulien hinta on 15 € / 500 kpl pussi.

Oppaamme hoitaa tapahtuman aikana pelien ohjaamisen, mikä takaa turvalliset ja hauskat pelit.

Meilllä on käytössä myös kevytpaintball aseet, jotka ovat kevyempiä käsitellä eivätkä ammukset aiheuta niin kovaa tuntemusta osuessaan kohteeseen. Kevytaseiden suositusikäraja on 12 v. Normaaleilla aseilla 16 v.

Vuokravarusteet omaan käyttöön

Vuokrapakettimme sisältävät puoliautomaatti värikuula-aseen lisäksi paineilma-pullon, kuulalippaan ja suojamaskin. Tarvittaessa annamme mukaan isomman paineilmasäiliön lisätäyttöjä varten. Varusteiden noudon yhteydessä käymme  läpi käyttö- ja turvaohjeistuksen.

Värikuula-ase varustepaketti 25 € / kpl

Suojahaalari 5 € / kpl

Värikuulat 15 € / 500 kpl

Varusteiden nouto ja palautus osoitteesta Ratatie 2 A, 50600 Mikkeli.

Pelialueen koko olisi hyvä olla vähintään 50 m x 100 m riippuen pelaajien määrästä. Tarvitsette myös maanomistajan luvan, jos pelaatte vieraalla maaperällä. Värikuulat ovat maantuvia ja hajoavat luonnossa muutaman sateen jälkeen.