Vesijetit

Vuokraa vesijetti päiväksi tai vaikka viikoksi ja pidä hauskaa Saimaan järvimaisemissa.

Muutaman tunnin vuokraus on loistava mahdollisuus tutustua vesijetillä liikkumiseen lähialueen vesialueilla. Kokeneemmille ajajille päiväretki tai koko viikonlopun kestävä ajoretki ovat hyviä vaihtoehtoja.

Varusteina meiltä löytyy mm. märkäpuvut, karttaplotterit, vesiurheiluvälineitä sekä kuljetustrailereita.

 

Yamaha EXR

Yamaha EXR on tehokas ja sporttinen, mutta monipuolinen ja helppo käsiteltävä. Ainutlaatuisten ominaisuuksien kärkipäässä ovat kevyt, ketterä NanoXcel2-runko sekä RiDE™-tekniikka, joka on jo mullistanut vesijettien premium-mallien omistajien ajamisen. Säilytystilaa tavaroille löytyy 30 l ja Polttoainesäiliön tilavuus on 50 litraa. Suosittelemme tätä jettiä yksinajettavaksi tai yhdessä aikuisen ja lapsen kanssa.

1 tunti 80 €
3 tuntia 140 €
6 tuntia 190 €
8 tuntia 220 €

Vuorokausi 270 €
Viikonloppu 450 €  (pe-su)

 

Yamaha VX Cruiser HO

Yamaha VX Cruiser HO on VX-sarjan huippumalli, jossa on malliston tehokkain 180 hv moottori. VX Cruiser soveltuu niin vauhdikkaaseen vesiurheiluun kuin rentouttavaan matka-ajoon. Kyytiin mahtuu jopa 3 henkilöä ja tavaroille löytyy käytännöllistä säilytystilaa yhteensä 114 litraa. Suuri 70 litran polttoainesäiliö takaa pitkän käyttösäteen.

1 tunti 100 €
3 tuntia 160 €
6 tuntia 220 €
8 tuntia 260 €

Vuorokausi 320 €
Viikonloppu 580 €  (pe-su)

Vuokraukseen sisältyy kelluntaliivit, perehdytys laitteen käyttöön sekä vesiliikenneohjeistus. Polttoaine veloitetaan aina erikseen kulutuksen mukaan. Autamme tarvittaessa vesijetin tankkauksessa. Polttoaineena käytetään 98 E5.

Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen. Vuokraajalla olisi hyvä olla kokemusta vesijeteistä tai veneilystä sekä vesillä liikkumisesta. Vesiliikennelain mukaan vesijettiä saa kuljettaa 15-vuotta täyttänyt henkilö. Vahinkotapauksissa asiakkaan omavastuu on 2500 €.

Vesijettipisteemme löydät kätevästi Mikkelin satamasta. Lisämaksusta toimitamme vesijetit asiakkaan haluamaan osoitteeseen.

Vesijettivuokrauksen voi maksaa kortilla, käteisellä, mobilepaylla, virikeseteleillä (ePassi, Edenred, Smartum).